Beregening sportvelden
Beregening sportvelden
Beregening tennisbanen, hockey-, korfbal-, rugby- en voetbalvelden

Voor aanleg en het onderhoud van beregening voor sportvelden bent u bij De Boer Water en Beregeningstechniek aan het juiste adres.

Sportvelden vragen een geheel andere aanpak in beregening. Met de eisen die tegenwoordig gesteld worden om in een kort tijdsbestek de velden van voldoende water te kunnen voorzien, bijvoorbeeld bij tennistoernooien waar tussentijd even de banen stofvrij gemaakt moeten worden tussen de wedstrijden door of in de pauze’s bij voetbalwedstrijden waarbij in een tijdsbestek van 15 minuten de velden nat gemaakt moeten worden. Bij De Boer Water en Beregeningstechniek is deze kennis aanwezig.

Ook hier geldt weer een zorgvuldig plan van aanpak waarbij de kennis en ervaring van bron, waterbehandeling, ondergrondse of bovengrondse voorraadvaten (kunststof of beton), besturingen en beregeningsplan weer ten goede zullen komen aan uw wensen. Beregenen op afstand is ook hier uiteraard mogelijk.

Onderhoud en service

Al vele jaren voeren wij het onderhoud en de service aan vele beregeningsinstallatie van sportvelden voor verenigingen, particulieren en gemeenten. De beregeningsinstallaties worden opgestart, gecontroleerd en zo nodig gerepareerd en voor de winterperiode vorstvrij gemaakt. Hiervoor kunnen servicecontracten opgesteld worden zodat u zeker bent van een constant goed werkende beregeningsinstallatie. Voorkomen is beter dan genezen met een servicecontract maar mocht er tussentijds iets haperen aan de beregeningsinstallatie of de waterbehandelingsapparatuur dan kunt u altijd terug vallen op onze 24/7 service dienst.

Meer weten over beregeningsinstallaties bij sportvelden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor aanleg, service en onderhoud van de beregeningsinstallatie van uw sportveld(en), neem dan contact met ons op of vul hieronder uw gegevens in.

Meer informatie aanvragen