Onderhoud beregeninstallaties
Onderhoud beregeninstallaties
Onderhoud beregeningsinstallaties door De Boer Water

Om zorgeloos van uw beregeningsinstallatie te kunnen genieten wordt er door onze eigen service- en onderhoudsdienst preventief onderhoud uitgevoerd aan beregeninsinstallaties. Dit om de kwaliteit en levensduur van uw installatie te verhogen.

In het voorjaar wordt de installatie ontlucht en geheel gecontroleerd en waar nodig afgesteld en gerepareerd.

In het najaar komen wij langs om alles vorstvrij te maken zodat uw beregeningsinstallatie schadevrij de winter weer door kan.

Offerte aanvragen
schadevrij beregeningsinstallatie
Schadevrij de winter door

In de wintermaanden is uw tuinberegeningsinstallatie kwetsbaar voor vorstschade. Pompen, sproeiers, magneetkleppen, kogelkranen en leidingen kunnen onherstelbaar beschadigd worden door vorst. Soms kan na een paar nachten lichte vorst uw beregeningsinstallatie al behoorlijke schade oplopen. Tijdig aftappen van de beregeningspomp en/of gehele beregeningsinstallatie is daarom noodzakelijk, evenals alles grondig vorstvrij maken. Tijdgebrek of het te laat vorstvrij maken zijn vaak ongewild de oorzaken van vorstschade.

De Boer Water & Beregeningstechniek maakt uw tuinberegeningsinstallatie ieder jaar graag voor u vorstvrij. Door de ruime ervaring van onze monteurs, die werken met velerlei types, uitvoeringen en merken beregeningsinstallaties, komt uw installatie zonder schade de winter door.

Onderhoud beregeningsinstallatie

Het in bedrijf stellen van uw beregeningsinstallatie kan soms nog een hele klus zijn. De leidingen die tijdens het vorstvrij maken zijn losgehaald moeten weer aangesloten worden, de pomp moet worden ontlucht, sproeiers moeten eventueel bijgesteld of vervangen worden, de beregeningsautomaat moet worden ingesteld, etc. Ook in deze werkzaamheden zijn wij gespecialiseerd. Daarnaast hebben onze monteurs in principe alle materialen in de bedrijfswagen op voorraad zodat de beregeningsinstallatie, indien nodig, meteen hersteld kan worden. U kunt meteen weer genieten van uw beregeningsinstallatie.

Offerte aanvragen
beregeningsinstallatie
Onderhoud beregeningsinstallatie
Onderhoudsmogelijkheden van uw beregeningsinstallaties

Voor het uitvoeren van het onderhoud werken wij met contracten of op regie basis. Door onze ruime klantenkring worden routes ingepland om de kosten zo laag mogelijk te houden zowel uit economisch als milieubesparend oogpunt.

De voordelen van een contract:

  • Zekerheid dat de beregeningsinstallatie tijdig in bedrijf gesteld wordt en in het najaar vorstvrij de winter in kan.
  • Het onderhoud wordt meegenomen in de route met de al bestaande klantenkring waardoor sterk kostenbesparend wordt gewerkt.
  • U kunt alvast eventuele andere werkzaamheden met ons doornemen zodat wij deze of meteen uit kunnen voeren of dit in kunnen plannen.
  • Ten alle tijde verzekerd zijn van goede service.

Een beregeningsinstallatie is een technisch geheel waar zich altijd een storing kan voordoen. Ook dan kunt u terugvallen op onze service- en onderhoudsdienst. Kortgezegd staan service, professionele technische uitvoering, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid bij ons centraal.

Particulier

De beste beregeningstechniek voor uw tuin.

Sportverenigingen

Beregeningstechniek op alle soorten sportvelden

Landbouw

De beste watervoorziening voor vee

Industrie

De beste watervoorziening voor industrie

Hovenier

Alle watertechniek voor hoveniers

Direct advies en duidelijkheid
We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing. Vul uw gegevens in en we helpen u snel.
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.