Over ons
Over ons
Specialist met jarenlange ervaring in diverse sectoren
Over de Boer Water en Beregeningstechniek

De Boer Water en Beregeningstechniek is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van beregeningstechniek, watertechniek en waterbehandeling.

Meer dan 25 jaar ervaring

Het bedrijf is opgericht door dhr. K. de Boer, eerder werkzaam als scheepswerktuigkundige in de scheepvaart en baggerindustrie en later als installatie- en servicemonteur van waterbehandelingsinstallaties in binnen- en buitenland. Met de opgedane ervaringen in de pompen, besturing- en aandrijftechniek en waterbehandelingstechnieken heeft dhr. de Boer in 1996 de stap genomen om zelfstandig verder te gaan en een nieuwe uitdaging te zoeken in de beregeningstechniek. Daarnaast maakt hij gebruik van de waterbehandeling die van praktische toevoeging is voor watervoorziening van beregeningsinstallaties.


Beregeningstechniek voor particulieren, veehouders, gemeenten, maneges en industrie

Al snel werd duidelijk dat de behoefte voor het bewerken en geschikt maken van bronwater als drinkwater voor vee en proceswater voor de industrie steeds groter werd. Deze behoefte bestaat nog steeds en de werkzaamheden in deze sectoren worden nog steeds uitgebreid en waar mogelijk de nieuwste technieken toegepast. Daarnaast is De Boer actief voor particulieren, (sport)verenigingen, maneges en gemeenten.

Sleufloos leidingen monteren.
Met de nieuwe trilploeg is het mogelijk om zonder te graven de leidingen in de grond te leggen. Hierdoor blijft schade aan de graszode en gazon tot een minimum beperkt.

Achter de trilploeg de gegraven geul voor de leiding. Voor de trilploeg de ingetrokken leiding waarbij de schade ninil is.
Achter de trilploeg de gegraven geul voor de leiding. Voor de trilploeg de ingetrokken leiding waarbij de schade ninil is.