Nostalgie, duurzaam en gemak
Nostalgie, duurzaam en gemak

Wij werden vanuit Opende benaderd door Rob en Sandra met de wens om een nostalgische handzwengelpomp te monteren die ook echt werkte. Als oplossing werd een tuinbron met handpomp aangedragen. Op de vraag of er dan meer mogelijk was met een tuinbron werd het voorstel gedaan om een hydrofoorinstallatie op dezelfde tuinbron aan te sluiten. Omdat de gehele tuin toch werd gerenoveerd konden er meteen leidingen ingegraven en een aantal tappunten rondom het huis gemonteerd en op deze leiding aangesloten worden.

Als hydrofoor is gekozen voor een RVS-uitvoering met een geluidsarme en energiezuinige pomp.
Door een speciaal kleppenstelsel te monteren ondervinden de aanzuig van handpomp en hydrofoor geen hinder of valse aanzuig van elkaar.

Kortom: Een watervoorziening met een nostalgisch look door de handzwengelpomp, gemak van de hydrofoorinstallatie en duurzaam vanwege eigen bronwater, gekozen materialen, geluid, uitvoering en energieverbruik.

Voor het vorstvrij -en bedrijfsklaar maken van het gehele systeem hebben Rob en Sandra gebruik gemaakt van een onderhoudsabonnement om zorgeloos van hun bewateringssysteem te kunnen blijven genieten.

 

Reactie Rob en Sandra:

Ten eerste bedanken wij de Boer Water -en Beregeningstechniek voor de klantvriendelijke en keurige werkwijze en natuurlijk het fantastische resultaat.

Wij waren op zoek naar een ouderwetse handpomp voor in de tuin, die ook echt werkt. Zo kwamen we bij jullie terecht, dat was zo gevonden via Google. Na een duidelijk en informatief gesprek hebben we besloten om zowel een elektrische pomp met twee buitenkranen naast de handpomp te laten installeren.

Wij zijn super tevreden. Bedankt!

Sandra en Rob

Opende